HSC Concepten

 

 

 

De realisatie van bouwprojecten stelt ons voor steeds grotere uitdagingen.  De complexiteit neemt toe, in functionele, technische en financiële zin. Eisen met betrekking tot kwaliteit en (energie)prestaties worden alsmaar hoger. Deze nieuwe uitdagingen vragen om een andere aanpak. Dit alles veronderstelt een slimmere, meer efficiënte organisatie van de bouwketen. Intensieve ketensamenwerking met als doel innovaties optimaal tot hun recht te laten komen. Eliminatie van activiteiten en partijen met geen of dubieuze toegevoegde waarde. Hergebruik van best practices en succesvolle oplossingen, borging en ontwikkeling van specifieke kennis en expertise. En bovenal een integrale aanpak waarmee de vraag van de opdrachtgever exact op maat wordt beantwoord.

 

Een conceptuele aanpak, herkenbaar aan het label HSC

 

HSC Concepten is een conceptuele benadering van het bouwproces. Een projectoverstijgende ontwikkelingsmethodiek die haar kracht heeft bewezen in een scala van innovatieve producten.

 

Producten die voor het grootste deel op beproefde, gestandaardiseerde wijze tot stand worden gebracht. Maar het is ook mogelijk om op basis van een specifieke vraag een volledig nieuw HSC concept te laten ontwikkelen door een eigen afdeling engineering en vervolgens te realiseren. Met ruimte voor specifieke klantwensen zoals uiterlijk, techniek, afmeting, kleuren, materialisatie en afwerking.