HSC Bouwconcept

HSC Concepten heeft het werk "De Driesprong" fase twee te Breda gegund gekregen. Het betreft nieuwbouw, inclusief ontwerp, van 27 woningen en 26 appartementen in HSC Bouwconcept in de wijk de Driesprong te Breda voor opdrachtgever WonenBreburg.

 

De Driesprong is een overzichtelijk buurtje met nieuwe woningen rond een prachtig buurtpark. Er komen ongeveer 150 woningen, waarvan 46 op vrije kavels. Driesprong wordt een 30 kmzone en het verkeer rijdt langs één kant langs het park. Kinderen kunnen veilig in het park spelen. Parkeren doe je zoveel als mogelijk uit het zicht; achter de woningen of langs het spoor. 

 

Inmiddels zijn de voorbereidingen van de nieuwbouw 27 woningen en 26 appartementen De Driesprong in volle gang. De nutsbedrijven hebben de bestaande infra verwijderd en op de nieuwe positie weer aangebracht. De extreem lange aanloop periode (vanaf bouwvak 2013) hopen we dus af te kunnen sluiten.

 

Week 10-2016 zullen de boorpalen worden aangebracht. Waardoor de eerste betonskeletten (inclusief galerijen en balkons) in week 16 het terrein zullen opkomen.  In week 20 staat het gehele appartementen complex. Dan zal er gestart worden met het metselwerk en de daken. Aansluitend zullen de woningen worden gebouw. Deze zullen in week 24 gereed zijn. Ook dan kan hier de gevel,- en dakfase beginnen.

 

Voor meer informatie over de woningen zie: www.123sprong.nl

 

 

123sprong is het verborgen pareltje aan de oostkant van Breda. WonenBreburg ontwikkelt hier een nieuwe wijk met woningen rond een groot park. Wonen in 123sprong betekent 'helemaal je eigen huisgemaakt'; jij kiest en bepaalt het hier allemaal zelf. Of het nu gaat om een kavel, koopwoning of huurwoning.

 

 

  • Architect:INBO Architecten te Eindhoven
  • Aannemer:HSC Concepten